Ingredients
Quant els ingredients, podem triar: o
tomātigues naturals, sobre tot a l'estiu, que són tan bones, o de
pot: Hi ha molt bones marques. Si no els volem colar, perō els feim
naturals, convendrā pelar-les abans. Si els escaldam i els deixam 2
minuts dins l'aigua bullint, és molt bo de fer.
Si no volem colar
i no ens agrada trobar llavors: tomātiga triturada!!! |
-
Tomātigues de qualsevol casta;
com més bones i molsudes siguin, millor. o...
-
Un pot de conserva de bona
tomātiga, ja sigui triturada o a trossos.
-
Sal, oli i pebre bo.
|
Com fer-ho
-
Farem les tomātigues a trossos;
o bé, posarem el contingut del pot dins un cassó, greixonera
o pella.
-
Ho condimentarem amb la sal,
l'oli i el pebre.
-
Ho posarem a coure, uns 15
minuts.
-
Si són tomātigues tallades, o a
trossos i no volem llavors, ho colarem per un passapurés o
per un colador fi.
-
Si és tomātiga triturada, ja
estā.
|