Salsa de tomātiga

 

 

Ingredients

 

Quant els ingredients, podem triar: o tomātigues  naturals, sobre tot a l'estiu, que són tan bones, o de pot: Hi ha molt bones marques. Si no els volem colar, perō els feim naturals, convendrā pelar-les abans. Si els escaldam i els deixam 2 minuts dins l'aigua bullint, és molt bo de fer.

Si no volem colar i no ens agrada trobar llavors: tomātiga triturada!!!

 

  • Tomātigues de qualsevol casta; com més bones i molsudes siguin, millor. o...

  • Un pot de conserva de bona tomātiga, ja sigui triturada o a trossos.

  • Sal, oli i pebre bo.

 

Com fer-ho

  • Farem les tomātigues a trossos; o bé, posarem el contingut del pot dins un cassó, greixonera o pella.

  • Ho condimentarem amb la sal, l'oli i el pebre.

  • Ho posarem a coure, uns 15 minuts.

  • Si són tomātigues tallades, o a trossos i no volem llavors, ho colarem per un passapurés o per un colador fi.

  • Si és tomātiga triturada, ja estā.